Špičky tanečních bot
Anotace: Naivní básnička o naivní holčičce
Svojí milé
Šlape na špičky
Pusu, a já...
Roním slzičky...?
Svojí milé
Pusu – jdu s tebou.
Jeho malá?
Není jeho. Nebo...?
Jeho malá
Stojí v pozadí
A slzičky
Ty mu nevadí.
Jeho malá
Tančí opodál
Jí na špičky
Nikdo nešlapal.
Komentáře (2)
Komentujících (2)