Rok a půl je dlouhá doba,
na slova o návratu a takové touze
neříkej že ani jedna z těch mnoha,
nehodí se .. nebo je to Tvá iluze pouze?
Zahoď minulost a vem si z ní zkušenost,
jak si užít života a krásných chvil,
někde čeká, však nehledá zkroušenost,
milý, chytrý a citlivý chce aby tu pro ni byl.
21.07.2013 14:51:03 | brabce