Neznalost neomlouvá
Neznalost prý nikdy neomlouvá
co ale s láskou, která je neznalá.
Bolestivé pohyby v kobercích
třeštivé myšlenky uprostřed prázdných lahví
vína rozlita po stropech
bez špetky soucitu a jemnosti pro detail.
Neznalost prý nikdy neomlouvá.
A tak z okna stal se střep
z očí jen studánky rudých slz
žíly vyběhlé na předloktí
a tenké stěny nedrží od sousedů milostné steny.
Co ale s láskou, která je neznalá.
Pod peřinou bývá někdy i tma
zima, choulostivé ticho a mlčení
květiny také vadnou, i když mají vláhu
tys oči zavřela, i když slunce září.
Neznalost prý nikdy neomlouvá
co ale s láskou, která je neznalá.
Bolest je za námi
na parapetu jen pár střepů
spáleniny od koberce se hojí
a tvé ruce, tělo i srdce už navždy studí.
Přečteno 477x
Tipy 2
Poslední tipující: Lexisa, ziriant
Komentáře (3)
Komentujících (3)