Srdeční kód
Anotace: Experiment.. čtěte obousměrně (i odspodu nahoru)
.
Smyslů zbavená
dávnost hravá
kráčí přede mnou
blázen s duší dítěte
jsem
těžký jako popel
ale mám smích
z krápníků slz moře
nebo poušť
jestli mé city dřímavé
co je víc
a přemýšlím
až skoro do nebe
někam nad tebe
stoupám výš
každým dnem
a-tak
.
Přečteno 544x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, Romana Šamanka Ladyloba, Robin Marnolli, mikrojimbo, Amonasr
Komentáře (2)
Komentujících (2)