Už zase čekám na Godota,
který se zrodil ze smyček mých představ
Vyplynul z iluzí náhodných lásek
z nocí poskvrněných smíchem,
který nebyl ani dětský ani ještě nepatřil dospělému
Vedu dialogy a jako vždy
si mylně odpovídám
a z nicotných momentů
zrnku písku podobajícím
stavím katedrály
Hledám smysl v každém zakoutí hříchu,
v každém záhybu kůže,
v tepající krvi muže
Čekám na Godota
Čekám na iluzi o které doufám, že se jen iluzí zdá být.
Toto drama by si zasloužilo více slov. Ale ta poslední věta je výstižná.
23.07.2013 18:19:24 | VEDz RVAHEs
děkuji za komentář ...ale asi ano možná by tomu víc slov slušelo ..jen se v té dané chvíli nevyplodily
23.07.2013 18:28:33 | drew