Anotace: Láska je jako chmýří, v jednu chvíli ho máte na ruce, a pak odlétá....
Líbí se mi. Taky sem chtěla poznamenat, že neoprén když ti padne, tak při pohybu při splavování neomezuje, ale došlo :)
08.11.2013 07:56:47 | maryshka
Z prvni sloky jsem mel radost, zbytek uz me tak moc neoslovil.. Tak treba priste. .)
27.07.2013 14:43:34 | Jan Voralberg