Ty
Přišel jsi jak krásný sen
a rozzářil můj šedý den.
Zůstali jsme v objetí,
snad celé dlouhé století.
To štěstí se nedá popsat,
až mi srdce začlo hopsat.
Od té chvíle krásné,
musím psáti básně.
A druhý den přišla sprcha,
kde se vzala tahle mrcha?!
Všechno hezké zkazila
a mě smutnou nechala.
Nic mě ale nezastaví,
protože, jak básník praví:
"Láska nezná hranice"
Miluji tě ještě více!
Měla jsem ráda pár mužů...
Ale ty jediný dohnal jsi mě k básnění.
A teď je to k zbláznění.
Musím na tě myslet stále,
vidím tě jak svého krále,
krále zvířat i srdcí.
Jen ne toho mého,
ale já nechci jiného!
Miluji tě víc než sebe
a to tě teď hodně zebe.
Snad přijde ten správný čas
a bude oheň plát v obou nás.
A když nepřijde,
budu se soužit,
životem se jen tak ploužit
a dělat jen co se musí,
dokud mě to neudusí.
Mám tě ráda, teď to víš,
je to se mnou ale kříž
a na tobě, jak s ním naložíš.
Budu čekat, třeba roky,
dokud mi nenapíšeš sloky
o tom, jak máš mě rád...
Přečteno 564x
Tipy 2
Poslední tipující: Jozef Bojanovský
Komentáře (4)
Komentujících (3)