Anotace: ...je zvláštní,že jen část minulosti se nám zaryje hlubo do paměti...a většinou to pro co se trápíme...
... vzpomínky, ..... konzervy minulosti ....
na některé už nenajdete ale otvírák ....
.... a některé .... vzhledem k stáří .... již .... nechutnají jako tehdy ... :-((
22.01.2007 12:01:00 | HarryHH
Hezká, akorát Zeusovy oči...byl to záměr nebo mají být Diovy? Ještě, že básník si může dovolit si s jazykem hrát.
21.01.2007 10:24:00 | CorrimsonTom