Pro tebe
Všechno co dělám, dělám jen pro tebe
občas když sedím a hledím na nebe
přemítám nad tím, kam až mě zavede
touha tě získat a nechat se spasit
možná trochu přeháním, možná je to jen pocit
Vždy když jen uzřím
tu modrou hladinu
vzpomenu si na tebe, smír a novinu
že zase vstáváš
tak vlhká od ledu
z tvé zlaté skrýše, co září už z pohledu
Vždy když jen uchopím
oblázky od medu
hodím je tak
aby zmizely z dohledu
Nebudu plakat a ty nebudeš se smát,
vina je tou, která snaží se nás zmást
Věřím že jednou se konečně najdeme
zalití do země společně budeme
až do nitra květin, korun a stromů
tam kde ti složím papírovou strunu
Z mechu a pírek z posvátné postele
věřím že jednou se konečně sejdeme
všechno co dělám,
dělám jen pro tebe.
Přečteno 659x
Tipy 5
Poslední tipující: Snizek, tato22, Koza, Jozef Bojanovský
Komentáře (2)
Komentujících (2)