Anotace: "Radši s tebou a nešťastný, než sám a nešťastný."
lehneme si vedle sebe
a splyneme v objetí
na prstech budem počítat kolik nám zbývá let
každej měsíc
(zkurveně dlouhý století)!
lehneme si vedle sebe,
já zády k tobě
budeme si namlouvat
že hodíme se k sobě
pak se párkrát rozplyneme
během tří, dvou orgasmů
ruce pak si umyjeme
od všech našich závazků
budeme si vzdychat
"Tak dlouho jsem hledal někoho jako ty."
naše značka s.r.o. firma samoty
budeme ležet spolu v trávě
a zírat na vybledlý nebe
a s bolestí jak po bodný ráně
něžně šeptat "Lásko, já mám jenom tebe."
budeme si vzdychat
"Tak dlouho jsem hledal někoho jako ty."
naše značka s.r.o. firma samoty se mi líbí nejvíc :)
ale celá báseň je pěkná ;)
28.10.2013 20:41:21 | Lioness