Čokoládová...
Rád se dívám na tvou čokoládovou kůži
Opálenou letním sluncem
Ještě radši však mám místa
Kam se již nedostali sluneční paprsky
Protože jim cestu zatarasili plavky
Rád tě líbám na každý kousek tvého těla
Ať jsi oblečená nebo zcela holá
Věky bych se chtěl dotýkat tvých vnad
Každý záhyb tvého tělo moc dobře znám
Prsty hladil jsem ho snad tisíckrát a pořád se mi líbí
Rád pozoruji jak tiše spíš vedle mě
Máš zavřené oči a spokojeně oddechuješ
Protože spokojená jsi - úsměv na rtech jest toho důkazem
Řeknu ti jak moc tě miluji a pokaždé to řeknu jinak
Neptej se co se mi na tobě líbí líbíš se mi celá
Rád jsem za to že jsem dostal druhou šanci
Už nemusím po moři plout sám na plachetnici
Ve dvou se to lépe plachtí ve vlnách života
Bude mi potěšením a ctí tě chránit
Smutku a slz se můžeš navždy stranit
Rád bych aby mi věřila že již tě nezklamu
Vždyť jsem ti zahojil tvé srdce
A moje a tvoje sešil v jedno pevnou niti
Moc se těším na naše společné žití
Navždy budu tvou lásku v žilách míti
Přečteno 530x
Tipy 5
Poslední tipující: Niky88, Jiná
Komentáře (14)
Komentujících (6)