Anotace: Opěvovatel a zároveň i sabotér všech literárních a psaných krás prý jsem..Tmavší než celé stádečko :)Hej
Srdíčko rozestoná se roztodivnou nemocí - z názvu však nemrazí
ale zdání odjakživ klamná jsou. Kým se zamane, toho porazí.
Láska i kámen z ledu v páru změnit mžikem dovede
Láska vždy každého nachytá, i tím vším, co jen svede
Láska je přítomna stále, i když se nesměje
právě oná provinilost plačky k smíchům přiměje.
Zlost je stav, co dlouho netrvá
i když mě štveš, moc někdy.
Také tahle "poezie" za moc už nestojí
ale mně na tom nesejde pranic, nesešlo nikdy!
Dávným zvykem mým být ve všem nejdál prvá
a ať je či není libo, oný zvyk prostě i dál trvá..