O Víle
Anotace: Mírně se mi zná, že to nedává smysl, ale jsem zmaten jako ta báseň.
Sbírka:
O Princezně
Ve stínu noci,
žil jsem svůj Svět,
kdybych žil takhle dál,
mohl zemřít bych hned.
Pak vstoupila záře,
do stínu žití
a dala mi sílu
k dalšímu bytí.
Víla z mých snů,
mi do přítmí vstoupila,
srdíčko krásou svou
mi tím rozbušila.
Už nechodím ve stínu,
s tebou se vznáším,
podléhám citům svým,
chtíčům i vášním.
Dovol mi srdce své,
dlaním tvým věnovat,
do smrti slibuji,
že budu tě milovat.
Komentáře (0)