Někdy je lepší nepátrat,
a minulost za hlavu hodit.
Hlavu si s ničím nelámat,
a nechat se za nos vodit.
Děvče, jsi zvědavé až moc,
všechno chceš vědět a znát.
„Je mi věrný, když přijde noc?
A jak moc mě má rád?“
Neměla ses, děvče, na tohle ptát,
růžové brýle spadly Ti z očí.
Pověz, můžeš teď klidně spát?
Srdce teď bolí a hlava se točí.