Anotace: ... sklidnilas mou duši tím, žes mi rozbušila srdce...
Sbírka: O Princezně
vynechal bych tam to staré slovo však. Narušuje rytmiku, a navíc se to už nepoužívá v současných básních, bez toho báseň celkem pěkně plyne...
07.08.2013 10:26:44 | Robin Marnolli