Temné náručí
Anotace: ... každý umí sobě poručit ...
Modravá chrpa, temné náručí.
Tak kdo se Bohu zaručí?
Doručil jsi mi tichý slib
a dopis vložil v kůru líp.
A já jej jinde čekala a chřadla...
Ruka má Tě objala, jak umí objímadla.
To temné objetí někde doletí,
i když to trvá staletí...
Přečteno 530x
Tipy 3
Poslední tipující: Boudicca, Jan Voralberg
Komentáře (4)
Komentujících (2)