Prostě jen být šťastná
Anotace: čtěte a suďte...
Tisknu se k polštáři,
smutku na rozdávání.
Nechtěla jsem k oltáři,
jen tu trochu milování!
Chtěla jsem znovu v lásku uvěřit
a milovat jak nejvíce umím.
Snad mít zas duvod proc ze zivota se těšit
a vědět že k někomu patřím!
Komentáře (1)
Komentujících (1)