Otrok
Anotace: Být takovým otrokem není vůbec špatné! -:)
Jsem
otrokem tvým,
otrokem tvé vášně,
nemůžu jinak,
když líbáš mě
tak krásně!
Když líbáš
má ústa hladová
chvěješ se lásko,
teď otroci něhy
budeme - dva!
V tom otroctví
chci s tebou být,
něhou a polibky
se nechat
navždy zotročit!
Jsem otrokem tvým,
otrokem tvé vášně,
líbáš jak Bůh
a miluješ…,
fakt krásně!
Přečteno 562x
Tipy 3
Poslední tipující: DAO X, Martinecka23, sluníčko sedmitečné
Komentáře (3)
Komentujících (3)