Křídla motýlí
Anotace: Láskou opitá, stěstím zalitá, prázdná i plná, Tvá ústa němá..
Tvé tělo lehce splývá s mým,
hladíš jak křídla motýlí..
mám pocit, že tak trochu sním,
chci čas zastavit na chvíli..
Umocníš jemnost svojí dlaně
a přidáš horu doteků..
zmítám se jako tělo laně
a nebráním se povzdechům..
Tak jako by to bylo včera
co jsi mě svíral v náruči..
hledám Tvé údy v lůně šera,
zkus větru, dešti poručit..
(8. 8.2013)
Přečteno 588x
Tipy 8
Poslední tipující: zdenka, danaska, VEDz RVAHEs, Sýkorka07
Komentáře (4)
Komentujících (4)