Anotace: O osobě v mém srdci ...
Tiše šeptáš slova lásky,
přitom nevydáš jediné hlásky.
Lépe jak malíři slavných děl,
kreslíš srdce do oken.
Snadno, jako lupič v noci,
plížíš se k mému srdci.
Pak mi tiše zašeptáš,
o tom, že svět bude jen náš.
Už je to věru spousta let,
co se kolem mě takhle točil svět.