co bych k tomu řekl. čte se mi to dobře, ale hlavně na začátku jsem měl pocit, že čtu něco, co jsem už četl vícekrát, no a tak to trochu sráží dojem. určitě to znáš, já třeba pořád zkouším hledat nějaké nové způsoby vyjádření téhož..jestli se mi to daří, to nevím, ale to, že pořád píšu o jednom a tom samém, to můžu s jistotou odpřisáhnout. no, prostě a jednoduše..pokud to tak cítíš, tak je vlastně fuk, že to před tebou napsalo tisíc lidí. protože záleží na tom, jestli kopíruješ, nebo jestli jen ke stejnému výsledku dojdeš svou vlastní cestou.
10.04.2015 21:32:00 | CoT