Odsuď mě či miluj
Anotace: Návratů není, život či snění, život vše mění.
Mám Tě plnou hlavu,
zase po sto šestý,
docela v tom plavu,
smůla nebo štěstí..
Nevím, jak to říci,
nevím, co mám čekat,
zda se toho zříci
nebo to být nechat.
Co se má stát stane
se už dlouho říká,
srdce, které vzplane
jako budík tiká.
Odsuď mě či miluj
navěky a tady,
chci být zase s Tebou,
dát to dohromady.
(10. 8.2013)
Přečteno 527x
Tipy 1
Poslední tipující: Admen
Komentáře (0)