chtěl bych se tě dotknout
vím
že nesmím
a ty zahalená
do stínu letního večera
jsi tak nejistá
rozpačitá
chvějou se ti řasy
přitom už nejsi
jen
malá holka
vím
že nesmím
si tě dnes vzít
znásilnit tě
pevným objetím
nic mi ale nebrání
dosnít si tě
Nějak na mě zapůsobila, za ST...
20.09.2013 22:50:30 | Bananky v čokolade
Občas jsou tady sny to jediné, co nám po tom všem zůstane...
Sny, které si tu, navzdory plížení exosférou, stále střežíme...
Jsem ráda, že opět píšeš, psaní čistí naši duši, ať už jsme na Kapverdách a nebo odklízíme staré trosky Prahy...
20.08.2013 01:21:32 | Sunny