........
Anotace: Si pre mňa,krásny sen. Sen ktorý snívam noc i deň. Si pre mňa studňa nádeje. Studňa...
Si pre mňa,krásny sen.
Sen ktorý snívam noc i deň.
Si pre mňa studňa nádeje.
Studňa čo bezodná je.
Pri pohľade do Tvojich očí,
svet sa so mnou stále točí.
Pri dotyku Tvojho tela,
vždy by som sa riadne chvela.
Zostaň so mnou každý deň,
nech sa chveje so mnou zem.
Přečteno 487x
Tipy 1
Poslední tipující: Qwolady
Komentáře (2)
Komentujících (2)