Proč mě trápíš
Anotace: Jak těžkou bitvu svádí strdce s láskou.
Prodírám se trnitým houštím,
Tvé oči mě u srdce bodají jak klíny,
Vyháníš ho do osamocených pouští,
Kde zabíjí ho stíny.
V samotě, veselí i smutku,
Chci s tebou být,
Kolik pro to musím vykonat skutků,
Kolikrát musím prohrát a zvítězit.?
Jsi na dosah ruky,
Přesto tak daleko,
V srdci bojovníků pluky,
Vytáhli pro lásku bojovat ve zbroji na lehko.
Bojují o černovlásku krásnou,
Jež mě spaluje bezmeznou láskou,
Srdce porážky ničí,
Skomírá a na poplach křičí.
Každý den bitva nová,
Každou noc se mi zdáš,
Každou noc srdce si nové brnění ková,
Stále se ptám proč mě tak málo ráda máš.
Komentáře (0)