O lásce s velkým L
Chtěl bych Vám povídat o lásce
avšak nemám básnické nadání
Snad mi to tedy odpustíte
a poslechnete si mé vyznání
Láska je jako večernice
letící noční oblohou
Bohužel to už někdo řekl dříve
a já se teď zastydím
Zkusím to tedy znovu
snad to vyjde líp
Láska je němá kopretina
odejde tiše jako splín
Pojďme jí hledat trochu více
a vážit si jí, co já vím
Co více napsat o lásce
když jí zatím nevidím
Komentáře (2)
Komentujících (2)