VERŠOVÁNKA O LÁSCE

VERŠOVÁNKA O LÁSCE

Anotace: Psáno méně úmorně, zato více humorně

Lidé se stále scházejí
vedeni tajemnými tahy
Když se pak rozcházejí
hodnotí vzájemné vztahy

Jací asi tak byli
v rozhodné chvíli
když láska se razí
„Levní“ nebo drazí

Nebo dokonce
snad lehounce
vzpomínka mrazí
svých lásek vrazi

Skončí-li láska
vznikne otázka
Dal´s víc ty mně
nebo já tobě

Tyto „případy“
mají - ne že né
jedno společné
nádech záhady

Nejdou vyřešit
ani ze zásady
Můžeš jak chtít
Nic zbylo tady

Ve vlastním světě
ztracen To už víš
Láska roste kvete
Nijak ji nevypleníš
Autor RU 82, 17.08.2013
Přečteno 439x
Tipy 1
Poslední tipující: Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí