Princ a princezna v každém z nás
Anotace: nenechavejte svuj zivot osudu :o))
Růženka ze zámku porostlého růží
co živoucí polibek princ nebál se jí dát
ted ten polibek tomu princi dluží
a vřelé díky,že z náruče smrti ji nechal vstát
Díky,že nevšímaje si života splínů
a s hlavou hrdě vztyčenou
prošel cestu plnou stínů
za princeznou svou vysněnou
Diky,že místo vést jen planou řeč
o svých chrabrých ctnostech
raději za ni tasil meč
a přecházel po vratkých mostech
Po mostech mezi životem a smrtí
mezi jistotou a sázkou
brodil se po kolena v suti
a volil mezi zvířetem a kráskou
Ona byla ta spící krása
každý o ní jen tíše snil
a on byl zase její spása
zachránil ji,když ji políbil
Ten polibek byl víc než jen dotek rtů
znamenal pro ni celý svět
probudil ji z nekonečných snů
však nemá cenu jí ho závidět
Takhle to bývá jen v pohádkách
a náš svět je realita
však ani náš život není jenom o hádkách
je v něm i láska,ale dobře skrytá
Nemá cenu o ní jenom snít
osudu se zkrátka pomoci musí
každý z nás může princem či princeznou být
a je hlupák ten,kdo se o to nepokusí
Komentáře (4)
Komentujících (4)