Polobůh
Anotace: O nešťastné lásce.
Vzpomínky vzdálené
do srdce vryté.
Myšlenky tvé
jsou pro mě skryté.
Touhá má po tobě,
spálí mě na uhel.
Brzo, už brzo,
nic ze mě nebude.
Krok tam a pak zpátky,
kde jsou ty chvíle?
Ten čas byl krátký.
Hledám odpověď,
Hledám ji v srdci.
Při myšlnekách na tebe
zrychleně buší.
Ptám se sama sebe,
jestli je naděje?
Jestli rty naše,
budou zas spojené?!
Komentáře (0)