Sen o mé lásce
Anotace: únava bránila za tebou jít
srdce bdí neúnavně
když tělo znavené prací
uléhá k odpočinku
aby našlo zase ztracenou
schopnost být sebou samým
únava duše mé
když zmocní se těla
spánek mě nevysvobodí
z těžkých snů strachu
že nejsem celý tvůj
lásko má
chci ti dát
co toužíš
mít
přesto však
nedám dost
touze tvé
snít
světlo tvé
dává mi
celý svět
chtít
jsi můj dech
život můj
odvaha
žít
Miluji tě!
Víš to?
Přečteno 548x
Tipy 3
Poslední tipující: Zrska, maliska
Komentáře (0)