….nemusím říkat, že byl jsi můj přítel,
čím vším ses pro mě stal,
že nikdy na mě ses nezlobil
a vždycky mně přivítal…
vrtěním ocásku
a tím tvým psím úsměvem.
I když občas si zlobil,
měla jsem tě pořád stejně ráda
a tys to věděl,
když si u mě seděl
a trpělivě čekal, když bylo mi smutno.
Vždyť víš, jak mi chybíš,
a že mý slzy jsou slaný.
A chci křičet na celej svět,
že není to fér,
když musel si odejít
do vyšších sfér.
Ty můj psí kamaráde,
s dušičkou štěňěte,
byl si stejně, ten nejlepší
pes na světě.