Anotace: dej šanci mi prosím...
Že miluji barvu tvých očí
z nich svět se hezky točí
Při tvém úsměvu tají ledy
nechci kolem pusy mazat Ti medy
První polibek byl úžasný
já cítil se konečně šťastný
Co ta zeď mezi námi teď?
pojď rozboříme jí hned
Vem mě za ruku
a společně po boku
život budeme žít
jen ty musíš chtít....