Leťme
Vidět te v šatech, proti modrému nebi.
Vidět te v sukni,, prolomit ledy
Hledět do oči tvých a cítit tvůj pohled
Vzal bych te za ruku, pod dalekohled
Na nočním nebi, hvězdičky sviti
Vyber tu naši, převezmi kvítí
Ode všech lidi, letíme k ni
Budeme dělat, vše co se smí
Přečteno 495x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Robin Marnolli
Komentáře (2)
Komentujících (2)