Štěně
Anotace: Někdy jsou ty začátky těžší
Vzhlédla jsi ke mně bez důvěry
váhavě a bez taktu.
Ke mně v prázdnotě,
co těžkla na hnijících ostatcích
nenaplněného očekávání
a zklamání z včerejší večeře.
Tvůj pohled zářil fialovou barvou.
úsměv ti tančil jako ztracený cizinec,
hledající cestu domů,
a tak jsme jedli kraviny,
pili sladké hnusy
a já se zamiloval,
zatímco tys zůstala ještě pár chvil smutná.
Komentáře (0)