Zvoní střepy
Anotace: Když vám je nanic.....
Zvoní střepy
v mojí hlavě nebo na ulici
vždyť je to jedno
všechno je jedno
honí se mi hlavou
jako buldozer snad
proč musíme všechno zbořit??,
Proč lásko....
Já doufal že měsíc je měsíc a
slunce snad mrak
jako jed
hadí sykot
zvířecí řev
a střepy v hlavě
Všechno od nich krvácí...
Komentáře (0)