Sbohem, nikdy se nevrátím,
půjdu dál svým mládím.
Sbohem, zapomeň na mě,
já musím zapomenout na tě.
Sbohem, sice pár nocí propláču,
ale životem svým proskáču.
Sbohem, je to pro mě i tebe těžké,
ale to patří k lásce, velké.
Sbohem, nevyhledávej mě už nikdy,
tak ať se ti o mně zdají pěkné sny.
Sbohem, vše nemusíš ztratit v jediném dnu,
skus to s někým jiným, já už jdu.