Práh?
Překročit práh
na prahu pošetilosti.
Pošetilostmi svádí cesta?!
Cestující za pohlazením
hlazen je nectností
a nectnostný je hladem,
hladově se sytí
nenasytného. Právem!
Onen pravý odvážně
vážnosti pozbývá.
Zbývá říci:
LÁSKA!
Komentáře (2)
Komentujících (2)