láska je svobodná
lásku nezadržíš
láska je svobodná
na svých perutích
vznáší se za sluncem
aby znavena
k zemi klesla
láska si vždy lásku zavolá
lásku nezadržíš
láska je svobodná
proto jí neříkej
nikdy tě neopustím
v té chvíli již láska jiný svět objímá
Přečteno 632x
Tipy 4
Poslední tipující: Fallen, Amonasr, Martinecka23
Komentáře (2)
Komentujících (2)