Jsi
Anotace: Daleko i blízko, vysoko i nízko, jsi..
Jsi moje můza,
jsi moje motivace,
jsi tajný sen,
co mám chuť pořád vracet.
Jsi moje všechno,
jsi moje nic,
jsi tajemný svět
bez hranic.
Jsi moje srdce,
jsi rám k mé duši,
jsi slza,
kterou nechci sušit.
Jsi moje štěstí,
jsi moje víra,
jsi touha,
která neumírá.
Jsi moje pravda,
jsi má lež,
jsi vzpomínka,
co nesmažeš..
Přečteno 705x
Tipy 4
Poslední tipující: KeepTheFlameBurning, synanceia, Kirké
Komentáře (1)
Komentujících (1)