Zrada
A ty doby byly fajn.
A my byli plni smíchu a pohody.
Jeden za druhým jsme stáli.
Vše bylo cajk.
Já za Vás dal srdce i duši.
A odměnou byli v zádech dýky.
Proč tak bolí se mýlit.
Znám psychologii lidí.
Ale i tak se čas od času spletu.
Nechápu proč???
Proč se ke mě chováte tak zle.
V duši přibyly další jizvy.
A smích vystřídal vztek.
Ne zloba!!!!!!
Smutek mě trápí.
Vy nevíte a nevidíte.
Ale pochopil jsem že Vám to dělá dobře.
Už není smích.
Zrada,rádoby přítele bolí nejvíc!!!
Přečteno 367x
Tipy 2
Poslední tipující: fijalka, Kirké
Komentáře (0)