Pavla a Roman
Anotace: ...už svatební zvony vám zní...
Jsi jako diamant
vsazena do tónů
mého klavíru
Já jsem jen černá díra
tvého vesmíru
V sobě se ztrácíme
a znovu nalézáme
v den posvátný
i na celý čas
Přečteno 427x
Tipy 2
Poslední tipující: Amonasr, Robin Marnolli
Komentáře (3)
Komentujících (3)