MYŠLENKY
Lásko trápím tě,
já vím,
moje touha po vědění
po tvých slovech,myšlenkách a odpovědích
je nezkrotná ...
jak po ránu rosa
jako když ze stanu bosa
vítám slunce,
které objímá tu naši horu
a ty jdeš na ni zas a znovu
jen kvůli mojí touze ,
chceš mi splnit nekonečné ...
Jsem tak hladová každý den,
po tvé kráse
kdy uvidím tě zase?
když mi dáš pocit okřídlený
jak jen v sobě máš,
jak jen tolik něhy?
Však jen věz ,
že já neumím se milovat bez vášně a touhy
já vím, že je to kruté
ale musím ..
a ty lásko moje ,plaveš mezi břehy
ač zachránit se tě zkusím.
já prostě musím ...
já musím
Pro tebe bych i umřela
a zhasla i hvězdy, slunce, měsíc
protože tě miluji
jen jediný úsměv tvůj
a tvé sametové ruce,
zahřejí mě nejvíc
tam kde to potřebuji ..
na srdci na duši
lásko moje.
Přečteno 520x
Tipy 3
Poslední tipující: Amonasr, VIZ, Robin Marnolli
Komentáře (4)
Komentujících (2)