navždy...

navždy...

Anotace: ...díky poetovi...trochu upravené komenty k jeho pralinkové :) díky můzáku

Pralinky bíle 

v korábu z březové kůry 

ladí 

s vůní ...chutí ...milováním 

to ještě všechny stromy spínaly větve 

stejným směrem 

za nocí

z mé pleti hodoval 

plný střípků z cest 

jen tehdy 

mě miloval

 

Alchymista 

a v kostky hráč 

lákal vůní čajů 

veřil v polopravdy vyčtené z knížek

krystalků pár 

na spodním retu zbývá 

kapky rosy z pavučin

sbírám

tehdy jsem ho milovala

dnes  na zdi 

po obrázku

...stín

Autor Noc17, 05.09.2013
Přečteno 642x
Tipy 10
Poslední tipující: Záklopka, Radhuza, Jiparo, Robin Marnolli, Anjesis, poeta, Berka, Admen
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

A zbytky lesklých pavučin..

06.09.2013 09:31:31 | poeta

líbí

Zbytky lesklých pavučin

v rose vykoupané

vůně podzimního lesa

Tvé dlaně....

lastura za úsvitu

vzpomínky

z lásky

v polibku darované

06.09.2013 12:24:35 | Noc17

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel