Sentimentální
Anotace: Asi to zažil každý.. sentimentální kecy
Přišel jsi znenadání,
ukradl mi srdce
a moje přání.
Chvíli jsi si hrál,
připadal sis jako král.
Nejsem v tom nevinně,
přispěla jsem k té trhlině.
Chtěla jsem víc než jednu noc,
nepřišel jsi mi na pomoc.
Teď se každý den usmívám
a přitom předstírám,
že se nic neděje,
ale věřím, že nejsme bez naděje.
Přečteno 528x
Tipy 1
Poslední tipující: kdovíkdo
Komentáře (0)