Mít na rukou krev ...
Pohledem pálit
Dotekem škrábat
Slovem lhát
Zodpovědnosti se bát
Objetím škrtit
Polibkem bodat
Milováním zabíjet
Umět jen ubližovat
A neumět už milovat…
Přečteno 478x
Tipy 2
Poslední tipující: Erion Fate
Komentáře (4)
Komentujících (4)