Anotace: Láska bývá i trápení... Věnováno - samozřejmě bez názvu, ten je nový ;-)
Sbírka: Retro ze šuplíku II.
TRN
Jsi jako trn
který vbodnul jsem si pod kůži
když jsem chtěl trhat kvítí
v příkré stráni
A teď mě bolíš
při každém vzpomínání
i vábíš omamnou vůní po růžích
Jsi jako živá nehojivá rána
zasazená do mě
Přitom však taky balzám
na nevykřičené stesky
Tvůj pohled občas bodá
neúprosně chladně
jindy zas promění se
když usměješ se hezky
Nebo jsem jenom chvíli snil
a nechtěl se cítit skromně?
Jsi jako trn
který vbodnul jsem si pod kůži
Já nechal si tě zarůst
až moc hluboko v dlani
Abych tě vnímal s každým pohnutím
i v spaní
Ptám se tě ale ptám
zda si tu bolest zasloužím
Praha, květen 1984
tak mě napadá proč se říká nahý v trní...jen blázen by tam skákal....a přece...
30.09.2013 14:20:40 | enigman
Každopádně ANO!Tak tohle bylo krásný čtení:)))
26.09.2013 18:13:46 | střelkyně1
:-D To jako, že jsem si tu bolest každopádně zasloužil? No asi jo, jak jinak... ;-)) Děkuju za milou návštěvu :-)
26.09.2013 23:15:07 | Amonasr