Láska s vůní dřeva

Láska s vůní dřeva

Anotace: ***

Proplul´s kolem mě tiše jako opar schovaný v oblacích.

Nevěděla jsem, že jednou na tebe budu vzpomínat po nocích.

Tvoje pomněnkové oči a jemné rysy obličeje…

Byl si pro mě červenou kartou. U ženatého už žádná neuspěje.

 

Přišlo to pozvolna, kradmo, tak jak se láska umí plížit.

Voněl´s dřevem, vyzrálostí a já chtěla se sblížit.

Možná jsem to tak cítila jenom já,

ale nejspíš nebyla jsem ti lhostejná.

 

Doteky při spolupráci a rozhovory na jedné vlně.

Úsměvy, jiskření, všechno tak trochu hravě líné…

Pod povrchem, ale cítila jsem oboustranný žár.

Škoda, že jsi, truhláři, tehdy nebyl sám…

Autor melebele, 11.09.2013
Přečteno 349x
Tipy 2
Poslední tipující: CoT, Martinecka23
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí