Pro něco, co stojí za to
Pro něco, co stojí za to.
Pro pravdu
její upřímné uznání
pro lásku
jenž nebývá k dostání.
Pro možnost
že spolu budeme rádi
pro vášeň
s jakou se při touze svádí.
Pro práci
ze které se domů těší
pro stavy
kdy si každý to své řeší.
Pro dotek
na tvář i tělo co srdce rozbuší
pro chvíle
kdy jeden z nás o druhém netuší.
Pro noci
v hřejivém objetí strávené
pro strasti
které vždy někdo z nás vyřeší.
pro to všechno a pro mnohem více
já
Chci dnes a denně bojovat,
to co v tobě mám si uchovat -
tu možnost tě celým srdcem milovat.
A bude-li to bitva nekonečná
ža každou část z ní budu vděčná
když mě na jejím konci vždy znova
na duši a srdci pohladí tvá slova.
Přečteno 624x
Tipy 1
Poslední tipující: Robin Marnolli
Komentáře (1)
Komentujících (1)