Kde
A to hvězdy plakaly.
V trnu růží se bolesti ukryly.
Ve stínu tvých očí,
Na duši krápníky.
Bez bolesti,bez krve.
Vnímám ty zrádce.
Věřil jsem a na konci tekly slzy.
Naivně doufal jsem v pochyby.
Bláznivě věřil jsem ve sny.
Měsíce paprsky.
A Andělů zlomené touhy.
Doufal jsem,naivně věřil.
Vše je v prachu.
Cítil a vnímal.
Tu nebezpečnou slečnu "LÁSKU"
Kolikrát slunce zář???
Kolikrát pohlazení???
Kolikrát jsem se ptal???
Kolikrát odpověď šla v okolí ???
Ve vteřině.
V okamžiku okouzlení.
Viděl jsem do tváře,
A přeci ty trny bolí a bodají ...
Přečteno 452x
Tipy 1
Poslední tipující: SmallGeorge
Komentáře (2)
Komentujících (2)