TY a JÁ
Anotace: Pro moji lásku :-)
Pohled očí dal pohled,
úsměv dal úsměv,
dotek dal dotek,
stud se roztekl.
Ruce tápou,
srdce se chápou.
Těla jdou si vstříc
a co ještě říct?
Ústa šeptají slova lásky,
sladké hlásky a samohlásky.
Slunce žhne a prudce svítí,
všude kolem luční kvítí.
Uprostřed dvě postavy stojí
a o svou lásku se spolu bojí.
Přečteno 654x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
Komentáře (0)